Persoonlijke effectiviteit & persoonlijk leiderschap

Maar al te vaak ligt de focus op dat wat we niet goed kunnen. Dat vraagt uiteraard om ontwikkeling, maar hoe mooi zou het zijn als je de beste kant van jezelf meer zou kunnen inzetten?
Waarom zou je niet: “De beste versie van jezelf worden”?

Doelgroep

“De beste versie van jezelf worden” is ontwikkeld voor mensen die een flinke stap willen maken in persoonlijke groei en persoonlijke ontwikkeling.

Mensen die (willen) denken en handelen vanuit hun eigen principiële overtuiging en zich niet zomaar willen laten meeslepen door de stroming die op dat moment de richting bepaald. “Zelf weer aan het roer” is dan ook het motto!

Dit pakkende ontwikkeltraject is niet alleen voor leiders en sleutelfunctionarissen binnen organisaties, maar voor iedereen die zichzelf in zijn/haar kracht wil (laten) zetten.

Didactische werkvorm & leeromgeving

Niet iedereen leert op dezelfde manier. Daarom werken we binnen 'De beste versie van jezelf worden' met verschillende didactische werkvormen en kiezen we voor drie verschillende leeromgevingen:

Beschrijving van de leergang

De leergang “De beste versie van jezelf worden” is opgebouwd uit 4 modules van elk 5 bijeenkomsten. Elke bijeenkomst heeft een duur van 4 uren. Uiteraard wordt voor een hapje en een drankje gezorgd. De locatie van de bijeenkomsten kan per module verschillen maar onze thuisbasis is Omni Mobilae in Heino. Ook bezoeken we de deelnemende bedrijven voor “een blik in andermans keuken”. Elke module heeft in ieder geval 1 verassingslocatie voor je in petto. Een plek waar je normaal niet komt met een training of cursus!

Prijzen

Per module (5 bijeenkomsten) - € 1.250,00
De modules zijn los af te nemen. Bij afname van het totale traject zijn de kosten € 4.250,00.

Prijzen zijn incl. locatie & catering en excl. BTW.

Download de flyer (PDF)

Terug naar Bikkel & Ontwikkel

website door Inxpact